VW & BT

Muutama syy vihat… no, arvostaa erittäin vähän perinteisen autoteollisuuden hidasta (tai poissaolevaa?) sykliä softapäivitysten suhteen. Suosikki-inhokkini on Passatin tapa käsitellä puheluita.

  1. Puhelimen lisääminen VW:n Bluetooth-laitteiden listalle siten, että kärry toistaa myös mediaa tapahtuu kahdessa vaiheessa – eikä asetusten tekeminen ole kovin loogista.
  2. Automaattisesti lisättyyn puhelimeen yhdistäessä VW:n ruutu näyttää pitkään keskeytysmahdollisuutta, mutta todellisuudessa jos siihen ei reagoi alle sekunnissa, sitä ei pysty keskeyttämään.
  3. Ei kannata yrittää toistaa videota BT:n yli, koska äänessä on aivan armoton viive. Applen CarPlay -tuki ilmestyi VW:n malleihin vasta 2016 – ehkä pitää ostaa uudempi auto?
  4. VW kaappaa jollakin logiikalla käynnissä olevan puhelun tai podcastin toiston kuulokkeista. Tätä ei ilmeisesti voi säätää asetuksista.
  5. Kuulokkeiden kanssa puhelua aloitettaessa pitää näemmä useimmiten erikseen vahvistaa, että haluaa pitää puhelun privaattina.
  6. Puheluun ilman kuulokkeita vastattaessa VW ei aina siirrä puhelua auton kaiuttimiin. Logiikka tässä & edellisissä kohdissa ei aukene minulle…
  7. Ja tietenkin joskus koko BT-systeemi kaatuu niin, että vielä virta poissa päälläkin näyttää siltä, että puhelu olisi käynnissä – eikä sen katkaisu onnistu millään.

No, ehkä seuraavassa autossa asiat ovat paremmin…

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s